Krematorie17, ett blogginlägg om ingenting.

Dagen spenderas på inlärningsanstallten, det är ett trivsamt ställe med majoriteten idioter, men inget ont om dem. Ute blåser det i trädtopparna och plusgraderna har kommit på besök, kanske för att stanna. Äcklig mat serveras i matsalen, samma gamla oergonomiska sittställning, allt är som vanligt. Samma gamla tjatterkärringar pratar om samma gammla ämnen med samma gamla kompanjoner. Jag har tagit efter masas ideer och har blivit lite mer liberal till droger och haschish. Från och med nu har jag blivit en Pajsare. förrövrigt längtar jag fruktansvärt mycket till sommarn. 


Signerat ågren.
 


En personlig favorit...Signerat ågren.

Minha bunda gostosa

Ibland undrar man vart världen är på väg, det här är ett sådant tillfälle. Personligen undrar jag vad man får ut av att filma sig själv på detta vis. Hon måste lida av en allvarlig psykotisk störning som porrar av sig ínför världens alla ögon.

"Din blick är ju sjuk som tyfus,
och pannan som malaria grå!"


Chockad.

Dagens Youtube klipp kan väcka lite förvåning. Känsliga tittare varnas. 

                                                         Stök i Mumindalen


Röda Rummet.

Är på jakt efter tv serien Röda rummet som baseras på Strindbergs roman med samma namn. Om någon har denna var vänlig att höra av er.

"Får jag ligga i ditt sköte"

Vill bara tillägga att Min gode vän Carlotta Hatar zigernare.

Montanus. 

Ett brev från Messias!

Livet leker på stadens finaste friskolegymnasium och minerna är som vanligt muntra trots att speta pelle missköter städningen på redaktionen med sedvanlig briljans och elegans. Han får ta och skärpa sig annars kommer åtgärder att vidtagas, det vet han. Iallafall så tänkte jag berätta lite kort om en något komisk situation som inträffade under gårdagens sedvanlig åktur med El nolbybussen. Döm utav min förvåning då jag såg att min gode vän och tillika för dagen sjuka, Lindforsnäsan kliver på i K City. Jag lägger snabbt märke till att den så självsäkre, alltid vackra och joviala vännen har ett par ovanligt stiliga byxor på sig, så jag frågar:

- Haru Tjackat nya Brallor? och döm av min förvåning när jag får höra svaret.
- Japp, 1 och 1 på Leestore. (ska utläsas med gravt talfel/ sludder)

Det tyckte jag iaf var roligt och gjorde att dagen uppföljdes med mycket gott humör.                                                                                                                                      
                                                                                                                    OBS. Bilden har inget med texten att göra.

Håll tillgodo.

// Eran Emil "ågren" Montanus.

Bojkotten fortsätter!

Med risk för att låta argsint och vrång, tänker jag ta tillfället i akt, och ta avstånd från svts "käraste" tv program. Det har troligen inte undgott någon att årets melodifestival kommit igång. I formar lämpliga för den svenska majoriteten som bedriver sina lördagkvällar med att se på detta dravel, trycker herr Christer Björkman ner sina artister.  han avslutar med att krydda dem med paljetter och knuffar ut dem på scenen. Om artisten i fråga inte vill ta på sig ett överflöd av glitter och glamour, får han eller hon inte vara med, så är "reglerna". Den fullständiga avsaknaden på alldaglighet och äkthet gör att jag har börjat bojkotta denna "fest"ival som varje lördag spyr ut sin galla över befolkningen. Nej nu faan får det vara nog. Man kan lägga ner På spåret ett bildande och jovialiskt program som når ut till folket med kunskap och glädje. Medan ett program uppbygd på falskhet och med ingen plats för dem som inte passar i formen får vara kvar, lägg där till att programledaren är oerhört löjelseväkande och så självgod att man mår illa. Nej tackar vet jag, Ingvar och Björn är the real deal. Trycket på svts Vd Eva Hamilton verkar vara lite för stort, hon verkar inte kunna skilja på rätt och fel. Men det är bara att höra av dig eva om oket på dina små axlar är för stort, Jag är "arbetslös" för tillfället och tro mig jag vet vad public service är och vad det inte är.

Att dra urusla och elaka skämt om deabetiker och pissa på deltagarna, kallar inte jag komik, Gör du Eva?  


Fight the power.

ågren                                                                                                 


RSS 2.0